Riu Túria – Aula Integral

Inspecció de Tardor (19/10/22) i Inspecció de Primavera (10/5/23)

Ja portem tretze cursos acadèmics realitzant amb alumnat de 1r de Batxillerat les inspeccions de primavera i tardor de la qualitat de l’aigua del Túria. Hem estudiat els paràmetres físico-químics i biològics del riu. Hem replegat residus i hem regat arbres de repoblació del curs anterior. Els resultats s’han enviat a la fundació LIMNE, que enguany ens agraeix de manera especial el nostre compromís de col·laboració en l’estudi de l’ecosistema aquàtic del riu. En la inspecció de primavera també ha participat alumnat de Còrcega de l’ERASMUS i un grup de 3r d’ESO del centre.

Aquesta inspecció del riu està integrada dins del projecte que el centre ve desenvolupant des de ja fa uns anys: «Riu Túria, aula integral».

Una vegada preses les mesures al riu anirem al laboratori de Biologia per a realitzar el reconeixement d’organismes amb la lupa binocular (caragols, larves d’insectes, ous, cucs, algues, …). En el laboratori de Física i Química s’ha realitzat també l’anàlisi de paràmetres fisicoquímics.

Després d’aquest treball de camp i laboratori, les dades s’enviaran a la Fundació Limne de València.

Scroll al inicio