Riu Túria – Aula Integral

L’Apicultura i les plantes del PNT (Primavera 2023)

El cicle de Producció Agroecològica fomenta l’hort ecològic per a tenir una agricultura ecològica, amb alimentació saludable i de proximitat. Enguany, també ha treballat amb l’alumnat el món de l’apicultura d’una manera més pràctica. La tècnica de criar abelles per aprofitar els seus productes, com mel, cera o gelea reial, ja forma part  de l’experiència del cicle impartit al Quint. 

El 27 d’abril s’ha participat en la Fira Comarcal de FP de l’Eliana, donant difusió al cicle del Quint i les seues activitats. El departament d’Agrària ha realitzat un taller d’extracció de mel i un de destil·lació d’aromàtiques. En el taller d’apicultura s’ha mostrat la importància de les abelles com pol·linitzadores, i s’ha explicat tot el procés d’extracció de la mel. Els assistents han pogut emportar-se un potet de mel. 
El cicle té dos eixams per a treballar tot aquest interessant tema de l’apicultura. 
 
Per tots és coneguda la important relació que hi ha entre l’apicultura i les plantes, tant en el món de l’agricultura com en els espais naturals.  La flora del PN del Túria també necessita d’aquestos insectes per a mantindre el seu valuós ecosistema.
Scroll al inicio